Σχετικά με εμάς

Λογιστικό Γραφείο Γλυφάδα > Σχετικά με εμάς

Λογιστικό γραφείο Αθήνα ECOVAD Α.Ε.

Η ECOVAD AE ιδρύθηκε το 2008, από τον Γκουγκούση Ιωάννη, απόφοιτο ΑΣΟΕΕ, ο οποίος αριθμεί πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως προϊστάμενος λογιστηρίων κ σύμβουλος επιχειρήσεων. Μαζί με τον υιό του Νικόλαο, απόφοιτο του τμήματος «Πληροφορικής» του Ο.Π.Α. και πλαισιωμένοι από ένα έμπειρο δίκτυο συνεργατών όπως λογιστών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανογράφων, αξιοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνικές μεθόδους και με σκληρή δουλειά προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Με απόλυτη εχεμύθεια υπευθυνότητα και συνέπεια και πάντοτε με σεβασμό στην ιδιωτικότητα, η ECOVAD AΕ είναι στο πλευρό του επιχειρηματία από την ίδρυση μέχρι την λύση της εταιρίας. Η διατήρηση προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες μας καθιστά κάτι παραπάνω από ένα απλό λογιστικό γραφείο, αλλά έναν αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίσει ότι πρόβλημα προκύψει σχετικό με την δραστηριότητα της επιχείρησης τους.

Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους μηχανογράφησης και λογιστικής παρακολούθησης και σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη εμπειρία μας, παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μερικές από τις δραστηριότητες μας είναι η τήρηση βιβλίων β’ και γ’ κατηγορίας, τήρηση μισθοδοσίας, μηχανοργάνωση λογιστηρίων, παροχή οικονομοτεχνικών και νομικών συμβουλών, επενδυτικά προγράμματα, δανειοδότηση από τράπεζες κ.α.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

espa-image